Blogg - ATV försäkringar

 • ATV försäkring - ptrisjämförelse
  Ifall man äger ett motordrivet fordon så är man enligt lag skyldig att ha minst en trafikförsäkring. Det innebär att om du äger en ATV så måste du ha en ATV- försäkring, precis som att du måste ha en bilförsäkring när du äger en bil.

  Läs mer...

 • Jämför atv-försäkring
  Enligt lag så måste man som minst ha en trafikförsäkring på sin fyrhjuling. De allra flesta ATV ägare kompletterar dessutom denna trafikförsäkring med ytterligare försäkringsskydd

  Läs mer...

 • Motorcykelförsäkring
  En motorcykel körs kanske inte året om och då kan det vara läge att ställa av motorcykeln under vinterhalvåret. Att ställa av mc:n innebär att du låter din mc försäkring vila under tiden som du inte använder den.

  Läs mer...

 • Snöskoterförsäkring
  Att det finns flera olika typer av skoterförsäkringar vet du säkert om. De som kör på bana och deltar i tävlingar har ställer helt andra krav på sina försäkringar än andra som enbart kör för hobby.

  Läs mer...

 • Att hitta rätt ATV försäkring är viktigt
  Att hitta rätt ATV försäkring är viktigt – ännu bättre är det om det är en billig atvförsäkring! Försäkringar är viktigt, både för dig, din familj, ditt hem och dina fordon. Att hitta rätt försäkring kan kännas svårt men det behöver inte vara det.

  Läs mer...

 • Välj rätt atv-försäkring
  Det finns många försäkringsbolag och många som erbjuder bra ATV försäkringar. I huvudsak så finns det tre olika nivåer på en fyrhjuling. Den lägsta nivån och den som är obligatorisk enligt lag är trafikförsäkringen. Den ersätter bland annat personskador och vissa skador på annans egendom. En halvförsäkring är nästa nivå.

  Läs mer...

 • Vad täcker ATV-försäkringen
  Det finns ett par olika nivåer av ATV försäkring och beroende på vilken du väljer så täcker den också olika mycket. Viktigt att tänka på är att försäkringen gäller för dig och ditt ekonomiska intresse i egenskap som ägare, det betyder att du kan bli utan ersättning om försäkringen skrivs på någon annan än dig.

  Läs mer...